Mossems

Bezienswaardigheden

Rond Bed & Breakfast Mössems zijn er een aantal zeer interessante bezienswaardigheden te vinden.
Voor uw gemak staan er een aantal  op een rijtje.
 

Dierentuin Nordhorn

Een leuke en kleinschalige dierentuin net over de Duitse grens. Ideaal voor een dagje uit met de kinderen. U kunt zich hier uren vermaken met een Afrikaanse savanne of in de speeltuin.

Het Hulsbeek

Het Hulsbeek is een prachtig uitgestrekt sport- en recreatiepark voor jong en oud met veel voorzieningen. Zo kunt u er zwemmen, wandelen, fietsen, vissen of even in alle rust een boekje lezen. En voor dit alles hoeft u alleen parkeergeld te betalen.

Kasteel Bentheim

Dit middeleeuws kasteel is gebouwd op een heuvel en heeft zicht op de wijde omgeving. Binnen zijn er genoeg bezienswaardigheden met interessante achtergrondverhalen over de riddertijd.

Openlucht museum Ootmarsum

Bent u meer geïnteresseerd in historie dan is dit museum iets voor u. Het Openluchtmuseum Ootmarsum neemt je mee naar het Twente van vroeger. In een parkachtige omgeving geven 18 authentieke gebouwen boeiend beeld van het leven op het platteland in Twente zo’n 100 jaar geleden.

Zwembad Dorper Esch

Dit gezellige zwembad gelegen in het Denekampse centrum is een leuk uitje voor jong en oud. Met de verschillende baden, zowel binnen als buiten, schieten de uren u voorbij.