2 of 3 gangen diner

Culinair

Met heel veel liefde voor het vak en horeca-ervaring toveren we de smakelijkste gerechten op tafel. Rekening houdend met het seizoen. Heerlijke rabarbermoes, groente waarvan we lekkere compote of een zoet nagerecht maken. Een toetje met aardbeien uit eigen tuin, niet alleen lekker zoet en sappig van smaak, maar ook supergezond. Wij houden van details. Alles moet kloppen. Vooral de smaak.  

Natuurlijk houden we ook rekening met dieetwensen. Voor ons is het altijd weer een extra leuke uitdaging om verrassend voor de dag te komen. Bovendien overleggen we graag met u (wanneer u met een grote groep komt) opdat u niet teleurgesteld naar huis gaat.

Gezellig met z’n tweetjes romantisch dineren met kaarslicht en romantische gerechtjes? Laat u volkomen verrassen bij Mössems. Hoe heerlijk zou het zijn om aansluitend te overnachten in een van onze hotelkamers. Dat maakt een romantisch uitje compleet. 


U heeft de keuze uit een 2-gangen diner met hoofdgerecht (vis of vlees) en dessert. Of voor een 3-gangenmenu met voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.  Uiteraard serveren wij hierbij warme en koude seizoengroenten en andere garnituur.

Het 2 gangen diner wordt geserveerd voor € 22,25 per persoon, het 3 gangen diner kost € 25,50 per persoon. Reservering tot 1 dag van tevoren vereist.