Ontbijtbuffet

(ook voor groepen van 2- 30 personen)

’s Morgens om 8 uur aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk ontbijt met streekproducten. Tijd voor een heerlijk vers kopje koffie; de geur van de versgemalen bonen komt u tegemoet. Of kiest u liever voor thee, melk, jus d’orange, multi vitamine? Keuze te over.

Ruikt u het ook? De geur van vers afgebakken Kaiserbroodjes, croissantjes of gaat u liever voor een snee bakker vers wit- of bruinbrood? En een sneetje échte Twentse krentenwegge rijkelijk gevuld met krenten en rozijnen besmeerd met een beetje échte roomboter. Belegd met verse kaas of vleeswaren. Bent u een zoetekauw? Dan zult u verrukkelijk genieten van de overheerlijke Twentse bessen- en aardbeienjam. Zelfgemaakt met producten uit eigen (groente)tuin.

Wist u dat we kippen hebben? Het kakelverse gekookte eitje komt dan ook van kippen van ons eigen erf. En dat proeft u. Afsluitend een bakje frisse kwark of yoghurt met een schepje cruesli of muesli. Gezellig om de ochtend eens uitgebreid te genieten van een ontbijt en van elkaar.

Kosten ontbijtbuffet
€16,00 per persoon
Tijd: 8.00-10.00 uur
Reservering tot 1 dag van tevoren vereist.