Vergaderen (alleen via reserveren)

Natuurinclusief vergaderen is een must in de huidige tijd. Mössems is dè vergaderlocatie waar de natuurlijke geluiden u de dag door begeleiden. Bij aankomst wordt u vast en zeker verrast door de rust en ruimte. Wellicht dat u onder de vergadering gestoord wordt door het getik van een ekster of het getjilp van een mus. Dat is écht natuurlijk vergaderen.

Tijdens de vergadering wordt u volledig ontzorgt. Wij zorgen voor voldoende koffie, thee en water waardoor u zich bezig kunt houden met de bespreking. Alles staat kant-en-klaar zodat u direct kunt beginnen.

Lunchwandeling
Even een frisse neus halen. U kunt ervoor kiezen om de lunch buiten te nuttigen waar u plaats kunt nemen aan een van de tafels met een verrassend landelijk uitzicht. Tijd nemen voor een korte wandeling door de prachtige omgeving is een echte aanrader zodat u weer fris verder kunt gaan met de middagsessie.

Lekker gezond eten
Afsluiten met een diner of high tea? Uiteraard behoort ook dat tot de mogelijkheden. Uw gastvrouw verrast u graag met allerlei lekkers gecreëerd in eigen keuken uit de eigen moestuin.

Overnachten, nog even nagenieten
In Twente hebben we tijd zat. Hoe fantastisch zou het zijn om na de inspirerende en krachtige vergaderdag te overnachten op een van de mooiste plekjes in Twente. Zodat u de volgende ochtend, na een stevig ontbijt, uitgerust weer aan een nieuwe dag kunt beginnen. Misschien, als u voor dag en dauw opstaat en een wandeling maakt over een van de vele wandelpaden wordt u verrast door reeën, konijnen en het geloei van koeien. Dat is Mössems in Twente.

 

Meer info? info@mossems.nl of bel 0541-241684

Praktische informatie:

  • De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 12 personen.
  • De vergaderruimte bevindt zich op de verdieping die toegankelijk is via een trap. Mocht u meerdere ruimten wensen dit is in goed overleg mogelijk.
  • Bereikbaar met openbaar vervoer: de buurtbus rijdt vanaf Denekamp of Ootmarsum.
  • Overnachten: Mössems beschikt over 4 kamers voor maximaal 10 personen.

Prijsinformatie:

  • De vergaderruimte kost € 95,- per dagdeel koffie, thee en water in de ruimte aanwezig.
  • De vergaderlunch kost € 17,25 p.p. De lunch bestaat uit melk, karnemelk, jus d’orange / multivitamine, diverse broodjes, beleg en 1 kroket/ 1 kop soep.
  • Mössems is exclusief te huren; in dat geval is er een opslag van € 50,- per dagdeel, omdat het gebouw dan niet toegankelijk is voor derden.